Welkom bij het ...

Een 44-jarige ambitie

Begonnen met verzamelen in 1980, zijn we nu een stukje verder. En dat laten we graag zien! Aan ... genodigden, zoals jij, die deze pagina heeft weten te vinden.

IMG 7435

Restauraties

Ons team van geduldige specialisten houdt zich wekelijks met een engelengeduld bezig met het opknappen van soms wel bijna 50 jaar oude items. Vele aangetast door jarenlang op zolders te hebben gelegen, of druilerige standjes op Koningsdag, de Zwarte Markt of simpelweg bij een hondbezittende, rokende Marktplaatshandelaar. 

B and A

Bestickeren

We printen scans van oorspronkelijke stickervellen op stickerpapier. Maar wel voorzien van een speciale techniek die alleen werkt op hoogwaardige printers, namelijk dat alle snijlijnen - die wij aanbrengen met Adobe Illustrator op de PDF's - daadwerkelijk uitgesneden worden. Waardoor het pelbare stickers worden, met maximaal resultaat. Bekijk de foto's maar.

The figure project

Honderden poppetjes, veel in slechte staat door jarenlang gebruik. Oorspronkelijk kostbaar, nu nog kostbaarder, zeker wanneer de verf is gerestaureerd én het juiste wapentje [altijd origineel] erbij zit. We plotten zelf nieuwe capes, in samenwerking met een 3D printen printen we missende onderdelen en met een ruime collectie Revell verf ziten we geduldig urenlang de poppetjes terug te brengen in hun originele staat. Er is jaren mee gespeeld, ze hebben jaren in een bak gelegen. Nu is het tijd voor respect.

FigureItOut

Ontstaan

Begonnen op een slaapkamer aan het begin van Krommenie, zijn we geduldig steeds grotere ruimtes gaan inrichten. We hebben er ooit zelfs een schuur voor gebouwd! Gekkigheid! Maar nu zitten we echt in een mooie ruimte, waar de verzameling echt kan ademen en rustig gerestaureerd kan worden.

Shota

Bezoek op afspraak

En altijd discreet. Het delen van foto's en of het adres wordt niet op prijs gesteld. Afspraak uitsluitend op uitnodiging.

Owner

En waarom?

Omdat ik in 1981 Mini Rigs kreeg en geen AT AT. Daarom.

Maar uiteindelijk is het meest waardevolle stuk de Sinterklaassuprise die Zoon #2 voor mij heeft gemaakt jaren geleden.