De catalogus
specialist

Ontzorgen is een keuze.
Elk vak heeft haar eigen specialisten.

De papieren catalogus. Door velen afgeschreven maar op de keper beschouwd, een superhandige manier om overzicht te creeëren. Met verregaande InDesign automatisering zijn wij al meer dan 26 jaar dé specialist wanneer het aankomt op het automatiseren van jouw data tot een mooie papieren catalogus. Een catalogus maken, dat is namelijk een vak.

Dat doen wij met de InDesign plug in's van Easy Catalog waardoor de klant, jij, nooit afhankelijk wordt van ons, de catalogusspecialist. Maar samen halen we meer uit jullie data en zetten we een boek of brochure in de markt dat net even meer overzicht creeërt dan een eindeloze internetpagina. Vraag gerust om wat gedrukt bewijsmateriaal. Een bijkomend voordeel, gedrukte media zetten jouw bedrijf nog steeds, en steeds vaker, neer als een serieuze partij die meer biedt dan een URL. 

Voorbeelden catalogus opmaak 

Honderden papieren catalogi gingen u voor!

De Van Beek brochure

Voor Van Beek Art maken wij elke drie maanden een stevige brochure. De basis is automatisering. Daarna gaat er een fikse creatieve saus overheen. Voordeel, de klant hoeft de prijsdata pas op het laatste moment aan te leveren terwijl er over elk spread goed wordt nagedacht over wat we willen vertellen.

Verder is er een catalogus voor de scholen geproduceerd op dezelfde basis.

De Hecht catalogus

Hecht en Co, niet geheel toevallig ook de huurbaas van Senang Vormgeving, had al bijna 20 jaar de behoefte aan een catalogus waarin de enorme variatie aan graveermaterialen op heldere wijze getoond werd. Iets wat internet nu eenmaal niet lukt.

Op basis van duizenden beelden met een heldere bestandsnaam en een correct ingedeeld sheet met alle info heeft Senang een catalogus gemaakt die eenvoudig te vernieuwen is.

De Span catalogus

De agrarische groothandel Span uit het prachtige Grou voorziet haar klanten op elke mogelijke manier van informatie. Daar hoort een catalogus ook bij. Eenvoudig, overzichtelijk en representatief. 

Net als bij Hecht volstond gestructureerde data waarna het opmaakproces enkele weken duurde.