Samen mooie producties maken, zonder gedoe

Ons bureau heet niet voor Jan met de Korte Achternaam Senang. We willen maar een ding. Goed vormgegeven producten afleveren. Waar iedereen zich goed bij voelt. Zonder gedoe. Zonder blabla. Gewoon lekker werken met elkaar. Dat is toch prachtig. En natuurlijk elkaar af en toe even in de ogen kijken wanneer de deadline nadert maar dat hoort erbij. En vanaf daar werken naar een punt aan de horizon, nieuwe technieken, nieuwe mogelijkheden, maar we zijn ook eerlijk genoeg om te zeggen wanneer iets geen zin heeft. En wanneer we het niet zelf kunnen, zorgen we voor de juiste leverancier, puttend vanuit een enorm netwerk aan kwaliteit. Samen mooi producties maken, zonder gedoe.

Vormgeving

Een dag bij ons op het kantoor is veelzijdig. Veel kleine klusjes, bijvoorbeeld voor de verpakkingsindustrie. Cataloguspagina's opmaken, trajecten die wat langer duren. Websites opbouwen met effectieve design software. En veel ontwerpwerk. Een dag, een week is nooit hetzelfde. Het mooiste vak van de wereld.

De papieren catalogus

De papieren catalogus is met name voor groothandels niet weg te denken. Al tientallen jaren dood verklaard maar springlevender dan ooit. Door slimme automatisering converteren wij jouw content naar effectieve opmaak. Alles overzichtelijk en snel te vinden. Dat is de grote kracht van de papieren catalogus!

Webshops

Voor een klein assortiment maken we graag een mooie webshop, best snel en natuurlijk met state of the art techniek. Wanneer het om een groot assortiment gaat, bel ons gerust om te vragen wat wij daaronder verstaan, dan gaan wij de juiste partner erbij zoeken. Weet je ook gelijk waarom we in onze pay off ''consultancy'' erbij hebben staan. 

Verpakkingen

We weten allemaal hoe enorm de markt in verpakkingen is gegroeid. Des te meer een reden om ze er goed uit te laten zien maar nog veel belangrijker, de ontwerpen effectief aan te leveren zodat er geen gedoe is bij de, vaak buitenlandse, producent. Want bij Senang houden we niet van gedoe. Wel houden we van vakmanschap.