Er bestaat geen mooier vak als grafische vormgeving. Alles moet vormgegeven worden. Of het nu notitieboekjes zijn, webshops of pennen. Alles moet er goed uitzien. Kom eens een bakkie doen om hierover te praten.

Het vak is veelzijdiger dan ooit. Daar waar het vroeger volstond dat je elke dag hetzelfde deed, is het tegenwoordig een verrassing hoe de dag zal zijn. De klant heeft zelf niet de tijd of zin of kennis om de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Uiteraard niet, zou je haast zeggen. Dan komt de vakman om de hoek kijken.

Mede door de warme connectie met het MediaCollege en tal van andere relaties kunnen we stellen dat Senang een modern bedrijf is dat begrijpt dat vraagstukken veranderen. En dat vormgeving en marketing een essentieel onderdeel zijn maar ook flexibel dienen te zijn.

Great guy who knows how to combine creative work with commercial succes. Senang is a unique company with unique possibilities.Dennis Jak

Eigenaar Fynt, marketing strateeg

Het mooie van Marco, naast zijn haar en humor, is dat hij wil snappen wat je doet en daar dan een vorm bij bedenkt die niet alleen de boodschap prachtig en helder weergeeft, maar daarmee tevens de inhoud van de boodschap versterkt/ verdiept. Meer dan prima!.

Hans van Paridon

Partner, Spiff Collective

Marco's one of the most positive, solution-driven and customerfocused people I know. His personal approach, open way of communicating and can-do-mentality make him a great partner to work with!

Cornelis Alderlieste

Directeur sales Vlamboog